O nama


Costruzione d.o.o. je preduzeće u kom smo objedinili decenijsko iskustvo u izgradnji stanova, na različitim lokacijama u Beogradu, namenjenih širokom tržištu.

To podrazumeva da detaljno vodimo računa o svim aspektima bitnim za realizaciju naših projekata - od pažljivog izbora lokacije za gradnju, preko precizno izrađene projektne dokumentacije, do izgradnje objekata i stanova, koje karakteriše beskompromisni kvalitet u izvedenim radovima i ugrađenoj opremi.

Naša poslovna politika je usmerena ka maksimalnom podizanju kvaliteta usluga i načina stanovanja, kao i zadovoljstvu naših klijenata.

Projektovanje

U saradnji sa kreativnim arhitektama naši objekti pored modernog izgleda nude dozu estetike i modernog pristupa životu u gradu. Pratimo najsavremenije trendove u izgradnji i nudimo vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni

Izgradnja

U našoj ponudi će te pronaći stanove različitih struktura i kvadratura, s ciljem maksimalnog povećanja mogućnosti Vašeg izbora. Hodnici, stepeništa i liftove odišu visokim nivoom kvaliteta. Oko zgrada je postavljeno vrtno uređenje sa popločanjem i osvetljenjem.

Prodaja

Želimo Vam da na narednim stranicama našeg sajta pronađete Vaš budući dom i priključite se velikom broju naših zadovoljnih klijenata.
Zakažite sastanak

Zakažite posetu sa našim inženjerom i uverite se u kvalitet Vašeg budućeg doma.